+ 386 (0) 1 750 94 80
I
info@detel-strojegradnja.si
Povpraševanje >

Proizvodi


Nabor strojev za vrtanje in mozničenje Vrtalne enote Namenski stroji za vrtanje in mozničenje Visokofrekvenčni generatorji in preše Obnova rabljenih strojev Novo
Vertikalni
Na vertikalnih strojih je možno vertikalno vrtanje navzdol ali navzgor odvisno od željene potrebe. Z enostavnejšo izvedbo je možno vrtati ročno. Medtem, ko je pri ostalih izvedbah vgrajeno pnevmatsko krmilje. Na vseh izvedbah so v osnovi vrtalne glave z medosjem 32 mm. Po želji kupca se lahko dogradi vrtalna glava glede na potrebo, ki jo definira zahteva obdelovanca.
Horizontalni
Horizontalni stroji so namenjeni hotizontalnemu vrtanju. Običajno se na njih vrta okenske profile in izdelke iz masivnega lesa. Na vseh izvedbah so v osnovi vrtalne glave z medosjem 32 mm. Po želji kupca se lahko dogradi vrtalna glava glede na potrebo, ki jo definira zahteva obdelovanca.
Horizontalno-vertikalni
Horizontalno vertikalni stroji so namenjeni najrazličnejšim potrebam vrtanja elementov. Glede na željene obdelave je potrebno tako dimenzijsko kot vsebinsko (medosja lukenj, smeri vrtanja itd) med njimi poiskati tisti tip stroja, ki je optimalen za dosego dobrih rezultatov. Seveda se poleg standardnih vrtalnih glav tudi tu da dograditi drugo konfiguracijo na željo kupca.
Pretočni
Pretočni stroji so vrtalni stroji za potrebe doseganja velike produktivnosti. So avtomatsko krmiljeni in se jih lahko vklopi v proizvodnje linije. Običajno se na njih vrta ploščate elemente, možno pa je nanj prigraditi tudi podajalne naprave za ozke elemente. Glede na potrebno pokritost želenih izvrtin se v osnovi doreče koliko je potrebnih na stroju vrtalnih suportov in kakšne so optimalne vrtalne glave za pokrivanje potrebnih lukenj na želenih produktih.
Univerzalni - VVS
Na univerzalnih vertikalnih strojih se lahko vrta najrazličnejše elemente iz lesa, aluminija ali plastike. V osnovi so dimenzijsko izdelani za potrebo obdelovanca. Na njih so na specialnih stojalih vpeti vrtalni agregati, ki omogočajo vrtanje pod najrazličnejšimi koti in z raznih smeri. Običajno se vrtalne glave prilagodi in izdela po želji kupca.
5-stranski – MVS
Pet stranski MVS stroji so izdelani z namenom reševanja problemov vrtanja predvsem ozkih in dolgih elementov. Njihova bistvena prednost je v tem, da so glede na potrebo obdelovanca modulno narejeni tako, da se lahko vrta po potrebi s petih strani. To je z vrha, od spodaj, horizontalno z obeh strani in od zadaj. Vsled tega, da serije izdelkov nihajo pa ta grupa strojev še posebno uspešno sledi potrebam trga.
Stroji za okvirje
Stroji za okvirje so namensko izdelani za potrebe vrtanja okvirjev, katere se na da mozničiti smo izdelali posebno skupino strojev, kjer dosežemo možnost spajanja elementov z vijaki. Tip stroja pa je odvisen od posameznega primera povpraševanja.
Stroji za vrtanje in vstavljanje moznikov
Stroji za vrtanje in vstavljanje moznikov so opredeljeni za vrtanje ter nadaljno mozničenje se v večini primeru da dograditi tudi enote za vstavljanje moznikov. Vse tehnične detajle je potrebno definirati pri začetnih pogovorih za pripravo ustrezne rešitve. Stroj je namenjen tako proizvodnji kot obrtniški dejavnosti.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Pošlji
© 2024 Detel Strojegradnja
Izdelava: MMstudio