+ 386 (0) 1 750 94 80
I
info@detel-strojegradnja.si
Povpraševanje >

Servis


Rezervni deli

V podjetju DETEL zagotavljamo hitro in kakovostno dobavo rezervnih delov za stroje in sklope v garancijski ter življenski dobi naših proizvodov.

Servis

Ažuren in kakovosten servis, ki ga izvajamo z lastnimi serviserji doma in na tujih trgih, je pomemben del celotne ponudbe našega podjetja.

Naši prodajni zastopniki na tujih trgih sami zagotavljajo servis strojev DETEL. Pri tem jim nudimo celotno podporo in svetovanje ter jim dobavljamo rezervne dele.

Vsakemu stroju je priložena tehnična dokumentacija z navodili za priklop, rokovanje, varno delovanje in vzdrževanje stroja. Pri zahtevnejših strojih naša servisna služba izvede montažo in zagon stroja ter uporabnika usposobi za pravilno in varno rokovanje .

Varnost strojev

Stroji DETEL so narejeni v skladu z zakonodajo in s stanjem tehnike varstva pri delu po CE direktivah o varnosti strojev v EU (Direktiva 2006/42/EC). Kljub robustnemu izgledu so enostavni in varni za uporabo. So tehnično in tehnološko dovršeni, kar zmanjšuje možnosti okvare in s tem zastoje v proizvodnji.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Pošlji
© 2024 Detel Strojegradnja
Izdelava: MMstudio